Tap for Zuccarellos Minnesota Wild

Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild får det ikke til å stemme så langt denne sesongen. Lørdag tapte Wild 2-4 for Colorado Avalanche.

TAP: Mats Zuccarellos Minnesota Wilds taper sin andre kamp for sesongen, denne gangen mot Colorado Avalanche. Video: Viaplay. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det gjør at Minnesota Wild har tapt begge de første seriekampene. 2-5 i seriepremieren mot Nashville og 2-4 lørdag mot Colorado Avalanche betyr at Wild nå er helt i bunns av den vestre avdelingen i NHL.

– Vi spilte 50 gode minutter. Vi slet de første ti og de angrep oss. Det er skuffende å ikke få med seg ett poeng fra denne kampen. Vi gjorde mye bra og må fortsette med det, sa Ryan Suter til Minnesota Wilds hjemmeside etter lørdagens tap.

NHL-trener får svi på pungen etter denne gesten. Vis mer

De kom tidlig under mot Avalanche på bortebane. Etter drøye fem minutter scoret Mikko Rantanen i overtall, etter at Zuccarello hadde fått utvisning for hooking. Pierre-Edouard Bellemare satte inn 2-0 like etter.

Fem minutter senere reduserte Suter, og Wild utlignet åtte minutter ut i den andre perioden ved Zach Parise.

Svenske Gabriel Landeskog sørget for ny Avalanche-ledelse like før den tredje perioden, og helt på tampen av oppgjøret satte Ryan Graves den berømte spikeren i kista. Det endte til slutt 4-2 til Avalanche.

– Vi har åpnet sesongen med to tap, det er ikke veldig bra, men vi har også møtt to av de beste lagene i ligaen, sier trener Bruce Boudreau.

Zuccarello var på isen i13 minutter og 22 sekunder for Wild.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer