Tap i Carews Stoke-debut

Fikk en halvtime mot Fulham.

DEBUTERTE: John Carew fikk en halvtime som innbytter for Stoke mot Rafik Halliche og Fulham. Foto: Tom Hevezi, AP/Scanpix
DEBUTERTE: John Carew fikk en halvtime som innbytter for Stoke mot Rafik Halliche og Fulham. Foto: Tom Hevezi, AP/ScanpixVis mer

John Carew fikk en drøy halvtime for sin nye klubb Stoke, men kunne lite gjøre med Brede Hangeland og Fulham i 0-2-tapet på bortebane i dag.

Carew kom inn på det verst tenkelige tidspunktet mot Fulham. Stoke var nettopp redusert til ti mann etter at Ryan Shawcross hadde felt Clint Dempsey og laget straffe to minutter tidligere. Straffesparket hadde amerikaneren satt inn til 2-0 med sin andre scoring for dagen.

Etter det var Fulham mest interessert i å holde på ledelsen, og Stoke slapp ikke til framover på banen. En Carew helt ute av kamptrening klarte heller ikke å skape noe i gjestenes angrep.

Brede Hangeland spilte hele kampen i Fulhams midtforsvar og kunne juble etter lagets femte seier for sesongen. De økte avstanden ned til nedrykksplass i engelsk eliteserie til fire poeng.

(NTB)