Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tap i snøstorm får Lions-fansen til å rope på Rugland igjen

Vil ha norsk kicker i vinterværet.

OOPS: Her skjønner David Akers at skuddet har blitt blokkert, og at ekstrapoenget ikke blir noe av. Foto: Jeffrey G. Pittenger/USA TODAY Sports/NTB Scanpix
OOPS: Her skjønner David Akers at skuddet har blitt blokkert, og at ekstrapoenget ikke blir noe av. Foto: Jeffrey G. Pittenger/USA TODAY Sports/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Da Jeremy Ross løp hele 98 yards og scoret en touchdown som sendte Detroit Lions foran med 20-14 mot Philadelphia Eagles i går, så det lyst ut for klubben som to ganger har hatt Håvard Rugland på prøvespill.

Klart tap Men mannen som utkonkurrerte «Kickalicious» i kampen om kicker-plassen, David Akers, bommet på det påfølgende sparket for ett poeng - et spark som vanligvis regnes for å være en formalitet.

I utgangspunktet ikke et avgjørende poeng, all den tid Lions til slutt tapte 20-34, men laget fra bilbyen klarte aldri å komme tilbake etter Akers-missen.

At det i tillegg var snøstorm i Philadelphia, gjorde at Lions-fansen umiddelbart ropte, som de har ropt før, på Håvard Rugland.

«Galskap» - Jeg bare sier det - kamper som denne er grunnen til at man burde signere Kickalicious, skriver @Alexanddr fra Detroit, og tenker trolig på den norske vinteren.

- Akers bør bli igjen i Philadelphia. Tar kontakt med Kickalicious, skriver @TeamGilbert.

- Kickalicious hadde scoret på det ekstrapoenget. Sånn er hverdagslivet for ham i Norge, melder @The_Tugboat69.

Også Rugland selv tok til Twitter for å slenge ut ei melding om det fryktelige snøværet på Østkysten av USA i går.

- Dette er galskap. Ser ut som Norge. Kommer de til å fortsette uansett hva som skjer? skrev han.

Les flere //