TAP: Liverpools Raheem Sterling fortviler etter at de tapte 2-0 for Zenit i St.Petersburg i 16-delsfinalen i europaligaen Foto: AFP PHOTO/KIRILL KUDRYAVTSEV / NTB Scanpix
TAP: Liverpools Raheem Sterling fortviler etter at de tapte 2-0 for Zenit i St.Petersburg i 16-delsfinalen i europaligaen Foto: AFP PHOTO/KIRILL KUDRYAVTSEV / NTB ScanpixVis mer

Tap i St.Petersburg gir Liverpool en vanskelig returkamp i europaligaen

Tapte 2-0 for Zenit etter sjansesløsing.

Liverpools sesong er i ferd med å bli en fiasko. Med 0-2 fra bortekampen mot Zenit i europaligaen torsdag får engelskmennene en vrien returkamp.
Igjen sløste Liverpool med sjansene.

Luis Suárez alene hadde fire gode muligheter for Anfield-laget på en vanskelig gressmatte i russiske St. Petersburg torsdag kveld.

Hulk-scoring Lagene spiller returkamp neste uke. Sammenlagtvinneren tar seg til åttedelsfinale i den nest gjeveste europacupen. Liverpool ble straffet for sin manglende evne til å score mål da Hulk banket Zenit foran 1-0 etter 69 minutter med en rakett oppe i krysset.
Liverpools Jordan Henderson må tåle kritikk for å ha mistet ballen i farlig posisjon slik at Hulk kunne skyte fra 20 meter. Bare tre minutter senere glapp Glen Johnson i markeringen og innbytter Sergej Semak kunne enkelt styre inn 2-0 etter et innlegg mot bakre stolpe. Liverpool-keeper Pepe Reina vartet tidlig opp med to gode redninger. Hulk skjøt også i stolpen i en sjanserik forestilling.

- Nær perfekt For Liverpool er sesongen på mange måter over om man ikke makter å snu 0-2 til avansement neste uke. Merseyside-laget er allerede ute av de engelske cupene og halter i ligaen med en svak niendeplass. - Vi er veldig skuffet over å tape kampen. Vi hadde en nesten perfekt prestasjon på bortebane, sa Liverpool-manager Brendan Rodgers til BBC. Den tidligere Swansea-manageren var skuffet over to sene baklengsmål. - Vi var solide bakover. Da er det veldig skuffende å slippe inn to mål de siste 20 minuttene, sa Rodgers. Han overtok som manager i Liverpool etter Kenny Dalglish foran sesongen. Debutsesongen er i ferd med å bli en tung oppgave for fjorårets Swansea-manager.
(NTB)