- Tåpelig av Hareide

- Prøver å drite ut Wæhler.

(Dagbladet.no): - Vi vil bare ha folk som er tøffe i hodet på landslaget, sa Åge Hareide på dagens pressekonferanse i forbindelse med uttaket til landskampene mot Slovenia og Skottland.

Han snakket om Kjetil Wæhler, som har sagt nei til landslaget i de kommende kampene fordi han mener det vil bli for mye med landslagsspill kombinert med serie, cup og eventuelt Champions League med Vålerenga. I tillegg skadet Wæhler seg i cupkampen mot Brann lørdag.

Nå får Hareide knallhard kritikk fra VIF-direktør Kjetil Siem, som mener Hareide prøver å drite ut Wæhler.

- Jeg har alltid opplevd Åge Hareide som en reflektert og klok person med stor respekt for medmennesker og medmenneskers avgjørelser. Derfor er jeg veldig overrasket over at han prøver å drite ut en av norsk fotballs mest ærlige og ærgjerrige spillere på denne måten. Uforståelig, sier Siem til vif.no.

- Dette borger ikke for god tone og godt samarbeid med landslagsledelsen. Jeg fatter ikke poenget med å si noe slikt. Kjetil Wæhler gir 100 pst hele tiden, er gjennomført profesjonell, og svikter aldri. Når han kaster inn håndkleet så er det ekte vare.

Siem sier han er sikker på at Hareide vil be Wæhler om unnskyldning.