Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Taper 500 mill. på Wimbledon

Analysefirmaet Deloitte & Touch tror Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelstens investering i Wimbledon kan gå tapt etter nedrykket.

Molde-karene Røkke og Gjelsten skal ha investert en halv milliard i klubben. Ifølge analysefirmaet er nedrykket til 1. divisjon økonomisk ruin for Wimbledon, skriver Dagens Næringsliv.

Den eneste sjansen Røkke og Gjelsten har til å berge pengene sine er et umiddelbart opprykk neste vår.

- Problemet for Wimbledon er at lønnsutgiftene blir de samme, sidene kontraktene fortsatt er på eliteserienivå. Videre har Wimbledon slitt med publikumsinteressen i eliteserien, og det blir jo ikke akkurat bedre nå, sier Nils Solum, doktorkandidat i fotballøkonomi.

(Dagbladet :på nettet)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling