Ole Gunnar Solskjær i trøbbel etter hjemmetap

Taper han i Southampton vil det være jobben hans vi snakker om

Når Manchester United taper hjemme for Crystal Palace er det ingen nåde. Det er for dårlig.

UNDER PRESS: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United evnet ikke å håndtere bortespeasialisten Crystal Palace. Det ble tap på overtid. Og selv om mye ved United var helt ok, er det altfor dårlig. Nå må Manchester United vinne neste bortekamp for at manageren skal få arbeidsro. Foto: Andrew Yates/Reuters
UNDER PRESS: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United evnet ikke å håndtere bortespeasialisten Crystal Palace. Det ble tap på overtid. Og selv om mye ved United var helt ok, er det altfor dårlig. Nå må Manchester United vinne neste bortekamp for at manageren skal få arbeidsro. Foto: Andrew Yates/Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester United-Crystal Palace 1–2 (0–1)

BORTESPESIALISTEN CRYSTAL PALACE var en snubletråd for Manchester United. Ole Gunnar Solskjærs mannskap gikk rett på trynet. Og når store klubber taper for de langt mindre på hjemmebane, er det ikke alle dommerfeilene i Manchester Uniteds disfavør det blir satt to streker under.

Det er resultatet.

Og Manchester Uniteds mangler.

AT MANCHESTER UNITEDS maskin virker bedre enn i fjor hjelper ikke stort når laget ennå ikke har knekt koden på å bryte ned lavtliggende og ekstremt kompakte motstandere. Er du en av Ole Gunnar Solskjærs mange kritikere er det våren 2019 du først og fremst tenker på.

Da alt som hadde vært bra helt plutselig ble helt elendig.

DET VAR IKKE bånn mot Crystal Palace. Det var ikke tendenser fra alt som holdt Ole Gunnar Solskjær mannskap utenfor topp fire for noen måneder siden. Så galt var det ikke. Men når det er sagt, det var ikke godt nok heller.

Og det er det som ikke er godt nok blodhundene vil fråtse i.

FOR VELDIG MANGE spiller det (nesten) ingen rolle hva Ole Gunnar Solskjær gjør eller hvordan Manchester United opptrer så lenge de ikke vinner kampene. Selv ett poeng mot Crystal Palace ville ikke vært nok. Det kreves mer. Det er sånn bransjen er. Det blir feil uansett. Det er alltid noe å sette fingeren på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer