- Taper i Bosnia uten bedre spill

Trener Morten Olsen er ikke optimist, verken på Danmark eller Norges vegne.

Danskene miskbrukte den første EM-sjansen med 2-2 mot Romania i går kveld. Med poeng i Bosnia 11. oktober vinner Danmark likevel gruppa.

Og sikrer samtidig Norge andreplassen som gir playoff. Men Olsen er slett ikke sikker på at det går.

- Hvis vi skal ha en sjanse nede i Bosnia, må vi spille på en helt annetn måte, sier Olsen til B.T og refser spillere som ikke fikset presset i Parken i går.

- Jeg sa til spillerne at dem som ikke tør være kan like gjerne bli garderoben. Det skal mer mot til.

Danmark-treneren er rasende over Romanias to scoringer og innrømmer at han og laget hadde flaks da Martin Laursen utliknet nesten fem minutter på overtid.

- Etter å ha summet meg litt tenker jeg ett år tilbake i tiden, da vi satt i Oslo og fikk mål mot oss i 93. minutt. Nå var det vår tur til å være heldige.

Han nekter for at danskene kommer til å satse gjerrig borte mot bosnierne i den avgjørende kampen.

Med uavgjort har Danmark 15 poeng og gruppeseier. Da får Norge, med tre poeng mot Luxembourg hjemme, andreplassen i gruppa med 14 poeng.

- Vi har stadig sjansen til å ta stikket i Bosnia. Vi er et lag som ikke kan spille på uavgjort der nede. Men hvis vi ikke spiller bedre enn i kveld, taper vi.

Kantspiller Martin Jørgensen tør å være mer offensiv enn sjefen.

- Vi skal ha minst et poeng der nede, og det skal vi klare. Jeg mener vi er et bedre lag enn Bosnia, sier Jørgensen til Jyllandsposten.

Hele Norge håper han har rett.

(Dagbladet.no)

SKUFFET SJEFEN:</B> De danske spillerne jublet over utlikning, men får kritikk fra landslagssjefen etter 2-2 mot Romania.