Taper millioner på snauklipt Beckham

David Beckham betalte 4000 kroner for sin nye snauklipte frisyre. For Manchester United medfører de tapte blonde hårlokkene millioner av kroner i tapte inntekter.

En snauklipt Beckham med diamantring i øret har nemlig ført til store prisfall på populære Beckham-effekter i Manchester Uniteds gigantiske suvenirbutikk ved Old Trafford. T-skjorter, nøkkelringer, postere og VM-bilder av Beckham med sine velkjente blonde hårlokker har ligget på salgstoppen i lang tid.

Helt til Beckham inviterte sin personlige frisør, Tyler fra Vidal Sassoon, med seg hjem for snart en måned siden. Med barbermaskin forsvant verdens mest omtalte hår på et blunk.

Nå vil ikke fansen kjøpe dyre effekter som viser en «gammel» Beckham.

Halv pris

Souvenirsjappa har tatt konsekvensen av det og frister ifølge engelske medier nå tilreisende United-fans fra hele verden med store prisfall på sine tidligere salgssuksesser:

  • T-skjorter selges til halv pris, mens nøkkelringer, postere og VM-bilder av Beckham er priset helt ned i ett pund (13,50 norske kroner).

David Beckham er den største helten til mange United-fans - og i sum fører de dumpede prisene av Beckham-effekter til inntektstap i millionklassen for Manchester United.

Lette etter hår

Interessen rundt superkjendisen er så vanvittig at Beckham i et intervju med engelske The Times i helga avslørte av ivrige United-fans hadde endevendt søppelkassene til frisørsalongen etter at han klipt seg.

Det kunne de spart seg - han klippet seg jo hjemme...

<B>GIR UNITED HODEBRY: Kortklipte Beckham skaper problemer for United.