- Taper vi i dag, er det min skyld

Aabrekk mener han har bedre mannskap enn Tørum.

• Følg kampen direkte fra klokka 19.00

(Dagbladet.no): Rosenborg er hardt rammet av skader og suspensjoner, og må blant annet bruke Abdou Razack Traoré som venstreback.

Vålerenga på sin side har både Kjetil Wæhler og Christian Grindheim spilleklare etter skader.

Det får VIF-trener Harald Aabrekk til å gå offensivt ut før kampen, og si at med de lagene som entrer Lerkendal-matta i kveld, er det bare en forklaring om Rosenborg vinner.

- Taper vi, er det på grunn av treneren. Da har Rosenborg bedre trener enn Vålerenga, rett og slett, sier Aabrekk til VIF TV.

Rosenborg-trener Knut Tørum er ikke bekymret fordi han mangler en del av sine faste folk. Han håper tvert i mot at det skal gi Rosenborg en ekstra dimensjon at andre, sultne spillere slipper til.

- De som nå får sjansen, kan vise at de er gode nok til å fortjene å være i Rosenborg og i troppen og å få spille. Det er ikke et press, men en mulighet de har ventet på lenge. Det er en mulighet til å vise at de vil, tør og kan. Det skal de få merke, de blå som kommer på besøk, tror Tørum.

TRENERKAMP: Harald Aabrekk legger press på seg selv før Vålerengas møte med Knut Tørum og hans RBK-mannskap på Lerkendal i kveld. Foto: Scanpix
TRENERKAMP: Harald Aabrekk legger press på seg selv før Vålerengas møte med Knut Tørum og hans RBK-mannskap på Lerkendal i kveld. Foto: Scanpix Vis mer
- Taper vi i dag, er det min skyld