Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Taperen Røkke

RENDAL (Dagbladet): Kjell Inge Røkke (41) deppet ikke selv om han havarerte og ble tatt igjen i VM-sammendraget av bestekompisen Bjørn Rune Gjelsten.

- Hvis man ikke har tapt, kan man heller ikke oppleve gleden ved å vinne, sier Kjell Inge Røkke. Framfor å deppe over eget resultat gledet han seg over seieren til Bjørn Rune Gjelsten. - Han har fortjent dette, sier Røkke - som likevel var det mest ettertraktede autografobjektet av de to etter målgangen. Gårsdagens havari er det andre i løpet av to uker for Røkke. Det står i sterk kontrast til 1. og 2. plassen i de to første VM-rundene i årets sesong. - Slik er det i en mekanisk sport som offshore. Vi ledet fram til Tromøybrua, men så stoppet vi helt opp fire ganger etter at giret låste seg i første og tredje gir. Dette må vi analysere og lære av fram til neste løp, sier Kjell Inge Røkke. Til tross for at de er hverandres argeste konkurrent - og at VM-seieren sannsynligvis vil havne i lomma på en av dem - sier de aldri et negativt ord om hverandre. Etter en helg hvor business har vært nedprioritert, ser Røkke nå fram til å drive butikk igjen. Han har nok å gjøre etter oppkjøpet av Kværner. - Nå er butikk nummer en. Idrett nummer to, sier Røkke. Før han legger til at familie også bør inn på den lista.

HAVARERTE: Kjell Inge Røkke hadde ikke dagen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media