Tapet samtaler med Beckham

Rebecca Loos sier hun har tatt opp telefonsamtaler med David Beckham, og dette er blant bevisene som skal kunne bekrefte at hun har hatt et forhold til stjernespilleren.

Featureredaktør i News of the World, Jules Stenson, kom i skade for å lekke detaljer rundt Rebecca Loos påståtte forhold til David Beckham.

Forsnakkelse

På spørsmål fra Dagbladet om hvordan han kunne være skråsikker på at Loos snakket sant, svarte han:

- Vi har sett tekstmeldingene på telefonen hennes, og i tillegg har hun opptak av telefonsamtaler dem imellom.

- Hun har tapet samtalene?

- Oops. Det skulle jeg sannsynligvis ikke sagt til deg...

Representanter fra avisen har hele tida stått fast på at opplysningene i forhold til avsløringene rundt Beckhams utroskap er sanne og beviselige.

26 år gamle Rebecca hevdet i det timeslange intervjuet på SkyOne torsdag at hun hadde beviser på at forholdet eksisterte, og at hun ikke var redd for å miste ansikt i retten. Ifølge britiske aviser skal kvinnen som var ansatt for å hjelpe Beckham da han kom til Madrid, ha tjent til sammen 12 millioner kroner på å fortelle sin historie til avisa News of The World og tv-kanalen Sky.

Til nå er tekstmeldingene på telefonen hennes det eneste beviset som har vært trykket. I tillegg hevder Loos at hun vet om detaljer på Beckhams kropp som hun bare ville kjent til dersom hun hadde vært intim med ham. Den tidligere personlige assistenten passet imidlertid nøye på å ikke avsløre detaljer på TV.

Spilleregler

Da Kay Burley nevnte spekulasjonene om at Loos skal ha forsøkt å lure Beckham i en felle, svarte hun med at det var Beckham selv som hadde tatt initiativet til alle tekst-seansene. Hun brukte også tekstmeldingene til fotballspillerens andre angivelige elsker, Sarah Marbeck, som eksempel på at hun bare fulgte de spillereglene Beckham la opp til.

- Jeg samlet på meldingene. De er fine meldinger. De betydde noe for meg, sa hun for å avvise påstandene om en felle, og for å forsvare hvorfor hun hadde tatt vare på dem.

Stoler på ektemannen

Det er vanlig praksis i Storbritannia at avisene sikrer seg bevis før de lager saker der angivelige elskere lekker intime detaljer rundt stjernenes sexliv. I tillegg til telefonopptak er det vanlig å samle bilder, tekstmeldinger og eventuelle vitner som kan bekrefte forholdet. Mye tyder på at Rebecca Loos var kjent med denne praksisen, mens hun hadde kontakt med David Beckham.

Avisa The Sun kunne i går fortelle at Victoria Beckham ikke så tv-intervjuet der Loss snakket ut om forholdet til fotballstjernen. Avisa har bilder av Victoria Beckham ensom på en pub i alpebyen Verbier.

- Dette er min ferie, og ingen skal få ødelegge den, skal Victoria ha sagt til venner.

Hun skal ifølge kilder som står familien nær ha godtatt den forklaringen ektemannen har gitt omkring sitt forhold til Rebecca Loos.

- Victoria elsker David, og hun tror på ham. Likevel er det vanskelig for henne å høre på det Rebecca forteller, sier venner av paret til The Sun.

FEIRET BURSDAG: I går fylte Victoria Beckham 30 år. Dagen feiret hun i London sammen med ektemannen David.
SIKRET BEVIS: Mens Rebecca Loos angivelig skal ha hatt et intimt og tett forhold til David Beckham, tok hun opp telefonsamtaler på bånd og tok vare på tekstmeldinger. De kunne jo komme til nytte seinere....