Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tapsrekken over for Tollefsen

Slo Minnesota Wild i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ole-Kristian Tollefsen og hans lagkamerater i Columbus Blue Jackets gjorde slutt på tapsrekken med 5-3 over Minnesota Wild lørdag.

Dermed fikk den nye treneren Ken Hitchcock seier i sin annen kamp som sjef for blåjakkene.

-Vi har et godt lag, og vi begynner å skaffe oss litt selvtillit. Det er noen fine brikker her, sa Hitchcock etter at Sergej Fedorov førte an med to mål og to assists.

Fredag noterte Tollefsen sin første NHL-assist i 2-3-tapet mot Philadelphia Flyers, lagets åttende strake tap. Lørdag ble han uten målpoeng, men han hadde to skudd på mål, spilte 13.26 minutter og var på isen ved Nikolaj Zjerdevs 4-2-mål.

Nordmannen fikk dermed pluss 1 i sin del av kampen.

Tollefsen ble brukt nesten utelukkende når lagene hadde like mange spillere på isen. Han spilte 34 sekunder i undertall, resten av de 21 byttene hans var mens lagene var tallmessig jevnbyrdige.

(NTB)

ENDELIG EN OPPTUR: Ole-Kristian Tollefsen var på isen ved en av scoringene da Colorado Blue Jackets omsider vant en kamp igjen. Han fikk dermed +1 i statistikken. Foto: AP
ENDELIG EN OPPTUR: Ole-Kristian Tollefsen var på isen ved en av scoringene da Colorado Blue Jackets omsider vant en kamp igjen. Han fikk dermed +1 i statistikken. Foto: AP Vis mer
Hele Norges coronakart