Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Tapte 330 000 på én kamp

Paul Merson har sluttet med sprit og narkotika. Men han gambler fortsatt stort.

Merson var den første fotballstjernen som sto fram med sine avhengighetsproblemer da han gråt åpenlyst på en pressekonferanse hos Arsenal for åtte år siden.

Nå har han 35-åringen spilt Portsmouth opp i Premier League, men privat sliter han fortsatt. Merson ble nylig innlagt på klinikken Sporting Chance.

- Jeg har holdt meg unna sprit og narkotika, men gamblingen har slått meg og gitt meg skikkelig juling, sier Merson ifølge BBC.

Den tidligere Aston Villa- og Middlesbrough-spilleren forteller at han har pådratt seg stor gjeld etter å ha satset store summer via telefon og internett.

Han skal blant annet ha spilt omlag 330 000 kroner på én fotballkamp. Og tapt.

- Gamling er noe av det som tar livet av flest mennesker i verden. Hver dag går tanken om å begå selvmord gjennom hodet mitt, sier Merson.

Pompey-manager Harry Redknapp er klar over problemene til sin veteranstjerne.

- Han har fortalt hvor ille det er for ham, hvordan han noen ganger ikke klarer å tenke på annet enn det neste veddemålet, eller hva gambling gjør med ham, sier Redknapp.

Merson er ikke den eneste spilleren som søker spenning i spill. Tidligere har Chelseas Eidur Gudjohnson innrømmet store tap på veddemål, mens England-spiss Michael Owen skal ha tapt kjempesummer på både kortspill og hesteveddeløp.

(Dagbladet.no)

SPILLER HØYT: Paul Merson fikk en ny vår som playmaker i Portsmouth etter overgangen fra Villa.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media