Tapte 4-0 i første kamp. Likevel tror Enrique at Barcelona kan ta trofeet

Supercup.

Athletic rystet Barcelona da de vant det første oppgjøret i den spanske supercupen 4-0. I returoppgjøret mandag tror Barca-trener Luis Enrique på en ny målfest.

- Vi er fullstendig overbevist om at hvis vi spiller godt har vi en sjanse. Jeg har sett på statistikken, og forrige sesong scoret vi fire mål eller mer i 18 kamper, sa Enrique søndag.

- Vi kommer til å være mer opplagte enn i den første kampen. Når Barca spiller godt kan alt skje, fortsatte han.

Da lagene møttes i Bilbao fredag scoret vertenes Mikel San Jose kampens første mål etter 13 minutter, før et hat trick av Artiz Aduriz fastsatte sluttresultatet til 4-0.

Tre dager før supercupkampen slo Barcelona Sevilla 5-4 i UEFAs supercup, og stilte dermed med et svekket mannskap mot Athletic fredag. Mandag er det bare Neymar og Jordi Alba som ikke er klare.

Forsvaret Javier Mascherano synes ikke at laget spilte dårlig nok til at 0-4 var et fortjent resultat.

- Selv om vi ikke spilte godt er resultatet overdrevet. I disse to viktige kampene har motstanderne våre vært veldig effektive. Vi må forbedre oss og gjøre færre feil, sa argentineren på en pressekonferanse søndag.

- I morgen er det viktig at de ikke scorer. Man lærer alltid i fotball, og kampen fredag ga oss mye å tenke over for framtida, fortsatte han. Selv om det blir en vanskelig oppgave for Barcelona mandag er Mascherano optimistisk.

- Vi må tro at vi kan klare det. Spiller vi godt scorer vi mål. Forhåpentligvis klarer vi å snu kampen. Ønsket om å vinne et nytt trofe gjør at man glemmer den første kampen.

Stort Athletic har ikke vunnet et trofe siden de vant nettopp supercupen i 1984/85-sesongen. Det er derfor et sultent lag som skal spille returoppgjøret i Barcelonas storstue mandag.

- Vi må ikke tro at Barcelona på hjemmebane ikke kan score fire mål. De er de beste, og hva som helst kan skje, sa mannen som scoret hat trick i den første kampen, Aduriz.

- Hvis vi kan løfte supercuptrofeet vil det være den beste kvelden i min karriere, fortsatte han.

Athletic måtte klare seg uten dere førstelagsspillerne Inaki Williams, Ander Iturraspe, Mikel Rico og Iker Muniain i første kampen, og det ser ut til at alle fire igjen er uaktuelle mandag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram