Tapte 8-0. Nå vil keeperen at laget skal betale fansen

- Jeg vil personlig snakke med laget, sier Premier League-keeperen.

STORSEIER: Southampton vant hele 8-0 over Sunderland i går. Nå vil keeper Vito Mannone betale tilbake billetten og reiseutgiftene for fansen som tok turen. Foto: AP Photo / Chris Ison, PA Wire / NTB Scanpix
STORSEIER: Southampton vant hele 8-0 over Sunderland i går. Nå vil keeper Vito Mannone betale tilbake billetten og reiseutgiftene for fansen som tok turen. Foto: AP Photo / Chris Ison, PA Wire / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Vito Mannone hadde alt annet enn en god dag på jobben i går. Som den bakerste skansen for Sunderland, måtte keeperen hente ballen fra eget nett hele åtte ganger iløpet av kampen mot Southampton.

Det har tydeligvis etterlat en flau smak i munnen på 26-åringen, som ønsker at Sunderland-fansen som tok turen til Southampton skal få et plaster på såret etter det store tapet.

- Det var en tøff ettermiddag, men vi må gjøre noe. Vi må gjøre noe for oss selv, klubben og for våre flotte fans som tok turen. Jeg vil personlig snakke med laget og se om det er mulig å få betalt fansens billetter og reiseutgiftene deres. Det var tøft for oss, men det er veldig tøft for dem også, sier Sunderland-keeper Vito Mannone til Guardian.

Da Southampton startet målshowet på St. Mary's , kapitulerte Sunderland-laget, forteller Mannone - som lover bedring etter 8-0-tapet.

Seieren er Southamptons største siden 1921.

- Jeg mener virkelig at vi burde betale for billettene og reisen for fansen. Jeg kommer til å gjøre alt hva jeg kan for å ordne det. Vi burde gjøre det siden vi ikke jobbet hardt. Vi åpnet kampen bra, men da vi begynte å slippe inn mål kastet vi inn håndkledet - meg selv inkludert, sier italieneren.

- Jeg tar alt ansvaret jeg kan for hvert av målene. Jeg vil jobbe med det og forbedre meg, og hver og en av oss burde gjøre det samme. Vi må forsøke å forsvare oss og involvere oss i en kamp som et lag, understreker Mannone overfor Guardian.