Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tapte curlingdrama mot Canada

Måtte spille ekstraomganger i VM.

Norge tok ledelsen 3-1, men til slutt tok det rutinerte laget fra Canada seieren med 9-8 i curling-VM tirsdag.

Igjen var det Canadas sterke skip Kevin Martin som avgjorde. Lagene måtte ut i en 11. omgang for å avgjorde kampen, og Martin satte sikkert inn sistesteinen, som så mange ganger før i karrieren.

Dermed står Canada med seks seirer av seks mulige hittil i mesterskapet. Norge og tre andre nasjoner står alle med tre seirer og tre tap på fjerdeplass.

I kampen natt til tirsdag måtte Norge ut i en 11. omgang for å slå Sverige 7-5. I en thrillerkamp holdt skip Thomas Ulsrud hodet kaldt.

Sverige utlignet til 5-5 i 10. omgang. Dermed måtte lagene ute i et spennende ekstraspill, der Norge anført av sin gode skip vant 2-0. Det sikret en prestisjefull seier.

Team Ulsrud tok ledelsen i første omgang, men svenskene snudde før Norge slo til med sterke 3-0 i omgang tre. Men med bare ett poeng i de seks siste, kunne svenskene ved skip Anders Kraupp tvinge fram en avgjørende omgang.

(NTB)

VM-TAP: Thomas Ulsrud & Co. tapte en spennende kamp mot Canada. Foto: REUTERS
VM-TAP: Thomas Ulsrud & Co. tapte en spennende kamp mot Canada. Foto: REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media