Tapte etter selvmål

Kåre Ingebrigtsen sliter med å få fart på maskineriet i Brann.

<strong>AVGJORDE:</strong> Et selvmål av Ruben Kristiansen noen få minutter før slutt avgjorde kampen. Her med Ohi Omoijuanfo. Foto: Marit Hommedal / NTB
AVGJORDE: Et selvmål av Ruben Kristiansen noen få minutter før slutt avgjorde kampen. Her med Ohi Omoijuanfo. Foto: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Brann - Molde 1-2 (1-1)

Brann har slitt med å få orden på resultatene etter at Kåre Ingebrigtsen kom inn som trener for Bergenslaget. Før møtet med medaljejagende Molde, sto rødtrøyene uten seier på de siste fire kampene.

Også Molde har slitt, og har faktisk tapt sju av de siste ti kampene. Rosenborg har nå for alvor meldt seg på i kampen om ligasølvet.

Med andre ord hadde begge lag mye å spille for på Brann stadion søndag.

Brann – Molde 1-2 (1-1)

200 tilskuere.

Mål: 0-1 Eirik Hestad (13), 1-1 Daouda Bamba (14), 1-2 Ruben Kristiansen (selvmål 85).

Dommer: Ola Hobber Nilsen, Nordstrand.

Gult kort: Mathis Bolly, Molde. (NTB)

Ting skjedde raskt i Bergen by søndag kveld. Brann hadde noen store sjanser, men etter bare 13 minutter tok gjestene ledelsen.

Svarte

Eirik Hestad satte ballen elegant i høyre hjørne bak Brann-keeper Håkon Opdal.

Vertene svarte imidlertid umiddelbart.

Alene med Molde-keeper Andreas Linde var Daouda Bamba iskald, og satte ballen i nettet.

Molde styrte videre store deler av kampen, og kom til flere store sjanser. Men Brann holdt unna - før de satte ballen i eget nett.

Ti minutter før slutt gjorde Ruben Kristiansen en elendig klarering da han satte ballen i eget nett fra kort hold.

11. plass

Da gikk det mot et nytt, tungt resultat for Kåre Ingebrigtsen og Brann. Minutter seinere sa det klink i metallet da Fredrik Aursnes satte ballen i stolpen.

- Innlegget kommer fort. Jeg prøver å reagere, og så går den opp i krysset, sier en resignert Kristiansen etter kampen.

Dermed tok Molde tilbake andreplassen i ligaen, med sine 37 poeng. Det er foran Rosenborg og Odd som spilte seinere søndag. Brann ligger på 11.-plass med 23 poeng, og må fortsatte vente på sin første hjemmeseier siden de valset over Sandefjord i juli. Det er gått seks hjemmekamper siden den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer