Tapte GP-finalen

Svensk tennistalent danket ut Karoline Borgersen - igjen.

GAUSDAL (Dagbladet.no): Karoline Borgersen har på kort tid møtt svenske Mari Andersson i to kamper i Norge, men Oslo-jenta sliter virkelig med å slå det unge svenske tennistalentet.

I en WTA-turnering i Oslo tidligere i sommer slo Andersson Borgersen i semifinalen og i GP-finalen for kvinner på Gausdal slo svensken Norges beste kvinnelige tennisspiller med settsifrene 6-0, 7-5.

Svensken ledet 5-0 i 1. sett, men etter et kort regnavbrudd fant Borgersen rytmen tilbake og 2. sett ble langt mer jevnere og spennende.

Satser høyt

19 år gamle Andersson er regnet som et av Sveriges mest lovende talenter på kvinnesiden og hun trenes av polakken Pawel Strauss som er bosatt i Oslo.

Hennes mål er å bli blant de 100 beste i verden innen to år, og et tror jeg hun klarer, sier Strauss til Dagbladet.no.

Andersson er for øyeblikket ranket som nummer 524 i verden, mens Borgersen nå er 499 i verden.

DRAR TIL SVERIGE: Karoline Borgersen spiller kvalifisering til Nordic Light Open i Stockholm neste uke. Kampene spilles på samme dekke som på Gausdal, noe Borgersen kan dra nytte av etter en uke med mange tøffe kamper. Foto: OLIVER ORSKAUG
DRAR TIL SVERIGE: Karoline Borgersen spiller kvalifisering til Nordic Light Open i Stockholm neste uke. Kampene spilles på samme dekke som på Gausdal, noe Borgersen kan dra nytte av etter en uke med mange tøffe kamper. Foto: OLIVER ORSKAUG Vis mer
VIL BLI BEST:</B> Lille Mari Andersson vil bli størst blant de svenske kvinnelige tennisspillerene. I en alder av 19 er hun regnet blant de tre beste allerede.