Tapte så det sang

Bjørn Rune Gjelsten misset ikke bare EM-tittelen da girkassa røyk. Liv Marit Wedvik skulle nemlig synge for kjæresten - men bare hvis han vant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gjelsten og Wedvik har vært et par en stund, og i dag var hun på plass for å se kjæresten ta EM-gull i offshore i Oslofjorden. Og hun hadde sin egen overraskelse på lur. Hun skulle nemlig framføre Tina Turners «Simply the Best» på premieutdelingen.

-  Bjørn Rune visste ingen ting. Det skulle være en overraskelse. Men nå ble det jo ikke noe av likevel, sier Wedvik. For det gikk overhodet ikke Gjelstens vei i Oslofjorden i går. Eller, det vil si det gikk veldig bra helt til den 14. av de totalt 20 rundene. Gjelsten og makker Steve Curtis ledet klart, men så skjedde det. Girkassa røyk.

-  Stort bang

-  Jeg hørte bare et stort bang, og da var det slutt. Det er klart det er frusterende, sier en skuffet Bjørn Rune Gjelsten til Dagbladet. Han er svært skeptisk til det nye amerikanske girkassesystemet.

-  Det er ikke testet ut ordentlig, og vi vet ikke hva som er feil. Vi vant VM med det gamle systemet, og nå må vi vurdere om vi skal bytte igjen, sier Gjelsten.

Team-manager Cato Strømberg er enig.

-  Vi bestemmer oss nok i løpet av morgendagen, tenker jeg. Avgjørelsen må vi ta i fellesskap, sier Cato Strømberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer