Tapte semifinalen mot Sveits

Innebandyjentene møter Sverige i bronsefinale i morgen.

De norske innebandyjentene håpet på en VM-finale, men i dag ble drømmen knust. Norge tapte 1-5 mot Sveits i semifinalen i Singapore.

Det sveitsiske laget sikret seg finalebilletten etter å ha avgjort semifinalen mot Norge i midtperioden. Norge lå under 0-1 etter de første 20 minuttene, men slapp inn ytterligere tre mål før andre periode var omme.

I siste periode, da kampen i realiteten var avgjort, våknet de norske innebandyjentene for fullt, men det ble med Astrid Bjørnebekks 1-5-mål etter pasning fra Tina Helminsen. Perioderesultatene var 0-1, 0-3 og 1-1.

Da Bjørn-Erik Thorp overtok landslaget sammen med svenske Christer Olsson for to år siden, var det store målet en semifinale i VM. Den målsettingen har de innfridd.

Finland snøt Sverige for en finaleplass med en overraskende 3-2-seier i den andre semifinalen. Dermed blir det skandinavisk bronsefinale i Singapore i morgen.

(ANB)

SLUTT PÅ JUBELEN: 
Line Nygård (t.v.) og Lotte Nesbakken jublet under storseieren 13-1 mot Japan tidligere i uka, men i semifinalen mot Sveits ble det tap. Foto: Henning Rugsveen/Scanpix/Handout
SLUTT PÅ JUBELEN: Line Nygård (t.v.) og Lotte Nesbakken jublet under storseieren 13-1 mot Japan tidligere i uka, men i semifinalen mot Sveits ble det tap. Foto: Henning Rugsveen/Scanpix/Handout Vis mer