STRAKK IKKE TIL: Manning, Phillips og Broncos ble fullstendig ydmyket, og tapte til slutt 43-8 for Seahawks etter en rekke feil fra stjerne-quarterbacken. Foto: Jeff Zelevansky/Getty Images/AFP
STRAKK IKKE TIL: Manning, Phillips og Broncos ble fullstendig ydmyket, og tapte til slutt 43-8 for Seahawks etter en rekke feil fra stjerne-quarterbacken. Foto: Jeff Zelevansky/Getty Images/AFPVis mer

Tapte Super Bowl, men vant nasjonens hjerter etter rørende sms fra sønnen

- Du er fortsatt helten min, pappa.

(Dagbladet): Det gikk ikke helt som forventet for Shaun Phillips og resten av Denver Broncos i nattens Super Bowl.

Seattle Seahawks laget hakkemat av favorittene fra Colorado, og ga seg ikke før tavla viste 43-8. En skikkelig skrell.

En av de mange som ikke fikk det helt til var forsvarsspiller Shaun Phillips, men der han ikke kunne vise til en seier på banen, vant han i alle fall manges hjerter etter kampen.

Fortsatt helt Umiddelbart etter matchen, sendte nemlig Phillips en tekstmelding til en av sine tre sønner, Jaylen, der han sa hvor lei seg han var for at det gikk som det gikk.

- Jeg er lei meg for at jeg har skuffet deg, skriver han.

Og som så ofte, kommer de enkleste og mest hengivne svar fra barnemunn.

- Det går bra. Du er fortsatt helten min, pappa.

Utklassing Ligaens beste forsvar var fullstendig overlegne mot ligaens beste angrep under Super Bowl. Det tok bare tolv sekunder før Seahawks kunne notere seg for de første poengene etter en safety, da de taklet Peyton Manning i hans egen end zone.

Og verre skulle det bli.

Manning og Broncos ble fullstendig ydmyket, og tapte til slutt 43-8 for Seahawks etter en rekke feil fra stjerne-quarterbacken.