Tar Arsenal- valget i dag

I dag tidlig tar Isabell Herlovsen et farvel med Ekebergsletta. På bilturen hjem skal hun og pappa Kai Erik diskutere om de skal takke ja til tilbudet fra Arsenal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag må den engelske klubben ha et svar. Både far og datter bedyrer at de fortsatt ikke har diskutert saken nok til å ha bestemt seg, men i dag vil ting skje.

KAMPFAKTA

Klasse Q (jenter 19)

Kolbotn- Os Turn 7- 3 (4- 1). Mål: 1- 0 sjølmål, 2- 0 Tone Eriksen, 3- 0 Maren Lunder, 4- 0 Ida Gustafsson, 4- 1 Janne Melstveit, 5- 1 Isabell Herlovsen, 5- 2 Linda Smedsvik, 6- 2 Tone Eriksen, 7- 2 Ingrid Schjelderup, 7- 3 Janne Melstveit.

-  Nå konsentrerer Isabell seg om Norway Cup. Men når vi setter oss i bilen etter kampen mot Bossekop, vil vi måtte snakke sammen om framtida, forteller Kai Erik Herlovsen.

Sikret avansement

Bossekop er motstander for Kolbotn i dag tidlig. Kolbotn er allerede før den kampen sikret avansement fra gruppa, men Isabell Herlovsen blir høyst trolig ikke med videre. Sammen med seniorvenninnene Tone Eriksen og Ingrid Schjelderup er hun bare frigitt til to kamper i verdens største fotballturnering, før toppserieplikten kaller. Lørdag spiller Kolbotn tøff bortekamp mot Fløya på Alfheim stadion.

-  Det var jeg selv som ville spille her. Norway Cup er utrolig gøy, og jeg synes det er veldig bra å spille sammen med jevnaldrende. Sosialt sett blir det ikke det samme med seniorgruppa, sier stortalentet, som var misfornøyd med egen innsats i kampen mot Os Turn på Abildsø i går kveld.

-  Blir ikke lett

I valget mellom Arsenal og Kolbotn avslører hun at lysten til å fullføre utdanningen i Norge kan bli avgjørende.

-  Jeg har veldig lyst til å fullføre de to åra på videregående her. Men det blir ikke et lett valg, for det Arsenal viste fram av skole og treningsfasiliteter, så veldig bra ut, sier hun.

<strong><b> EM-HELT:</strong> </b> Isabell Herlovsen (i blå-hvitt) scoret ett mål for Kolbotn i går, men var misfornøyd med sin egen innsats. -  Jeg har mer å gå på, sier hun. Foto: Torbjørn Grønning
EM-HELT: Isabell Herlovsen (i blå-hvitt) scoret ett mål for Kolbotn i går, men var misfornøyd med sin egen innsats. - Jeg har mer å gå på, sier hun. Foto: Torbjørn Grønning Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer