Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tar de trøyetrikset?

Arjen Robben og Frank Lampard har god grunn til å kaste trøya i morgen.Direkte fra klokka 13.45: Premier League

(Dagbladet.no): Foran årets sesong gjorde FIFA det klart at spilleren som kaster trøya når de feirer mål, vil bli straffet med gult kort. Grunnen til dette var den økende bruken av sponsortrøyer under drakta.

Den nye regelen har blitt godt fulgt opp. Blant annet fikk Ronaldinho gult kort etter sitt drømmemål mot Milan i Champions League 2. november. Men også i England har flere spillere fått gult kort for å kaste trøya i rein glede.

I tirsdagens kamp mot Portsmouth pådro Chelseas Arjen Robben seg sitt fjerde gule kort for sesongen, da han kastet trøya i ellevill glede.

Men nå har spekulasjonene begynt på om Robben vil gjenta trikset hvis han scorer i morgendagens kamp mot Liverpool. Den nederlandske lynvingen står nemlig med fire gule kort denne sesongen, noe som betyr at han kun trenger ett gult kort til før han må sone karantene.

Og hva passer vel ikke bedre enn å sone karantene i den neste kampen mot Scunthorpe i FA-cupen?

Også Frank Lampard kan ta trøyetrikset og sikre seg karantene i FA-cupens tredje runde.

NB! David Beckham kom i hardt vær etter at han lurte til seg et gult kort i landskampen mot Wales i høst. Dermed slapp han å reise til bortekampen mot Aserbadjan. Beckham mente imidlertid at trikset var et bevis på at han har hjerne.

TRØYELØS 1: Arjen Robben løper av gårde uten Chelsea-trøya etter scoringen mot Portsmouth på tirsdag. Foto: AFP
TRØYELØS 1: Arjen Robben løper av gårde uten Chelsea-trøya etter scoringen mot Portsmouth på tirsdag. Foto: AFP Vis mer
TRØYELØS 2: Ronaldinho mottar hyllesten fra et fullsatt Camp Nou etter drømmescoringen mot Milan - trøyeløs.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media