Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Tar den første som svarer ja!

Vålerenga sender snart ut kontraktstilbud til fem aktuelle midtstoppere. Den første som sier ja, blir Erik «Panzer» Hagens erstatter.

I går satt direktør Kjetil Siem og trenerteamet i et fire timer langt møte. Der gikk de gjennom tilbakemeldinger fra agenter og rådgivere for å lete seg fram til Panzers erstatter. Allerede før jul vil klubben sende ut flere tilbud.

-  Det er ingenting å vente på. Vi har satt opp en liste på fem spillere, og vi har prioritert dem ganske likt. Den første vi får avtale med, tar vi, sier Kjetil Siem til Dagbladet.

Må bruke euro

Trener Rekdal ønsket seg umiddelbart landslagsstopper Brede Hangeland. Men direktør Siem fant ikke bryet verdt å kontakte Viking som tidligere har sagt nei til Rosenborg. En prislapp på minst 20 millioner kroner skremmer også.

Derfor jakter Vålerenga bare i utlandet. Blant de fem på «lista etter Panzer» opplyser Siem at det finnes danske, belgiske og svenske navn. Og en tysker.

-  Han spiller i Bundesliga, bekrefter Siem.

3-4 mill.

Direktøren har fått forsikringer fra styret om 10 ferske millioner til spillerkjøp. Men Siem vet også at superspiss Steffen Iversen kan være tapt, og brenner derfor ikke av hele potten i tilfelle en ny spiss må hentes.

-  Cirka 3-4 millioner kroner, sier Siem - som har satt en foreløpig frist til 10. januar på midtstopperkjøpet.

VENTER PÅ SVAR: Vålerengas innkjøpsteam, direktør Kjetil Siem (t.v.) og trener Kjetil Rekdal, venter på svar fra fem midtstoppere de kan tenke seg. De tar den første som vil.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media