Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Tar det ikke så tungt

Etter å ha sett Tommy Svindal Larsen en drøy time mot Vålerenga ringte landslagstrener Nils Johan Semb Stabæk-spilleren i går kveld. Grunn: Eirik Bakke ble i løpet av søndagskvelden en av fem nye forfall til onsdagens landskamp mot Finland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg tar det ikke så tungt, jeg er vant til forfall, sier Nils Johan Semb.

Og:

- Det er jo tross alt bare en treningskamp.

Forfallene som i tur og orden ble ringt inn i går kveld er følgende:

  • Ole Gunnar Solskjær med med liten baby og syk kone.
  • Erik Mykland med akillesproblemer.
  • Bjørn Tore Kvarme med to vonde hofteleddbøyere som gjør at han ikke kan trene.
  • Tore André Flo med overbelastning på framsiden av det ene låret.
  • Eirik Bakke med hofteskade.

Carew inn igjen

Fra før visste Semb at Thomas Myhre er uaktuell etter operasjon og at Jan Derek Sørensen og Ørjan Berg prioriterer Rosenborg og familien.

Nye folk inn i går kveld ble Morten Bakke (keeper), John Carew (spiss opp fra U21-laget), John Arne Riise (opp fra U21) og Frode Johnsen (spiss). På toppen av det får altså Stabæks midtbanestrateg Tommy Svindal Larsen en ny sjansen til å overbevise internasjonalt.

- Man ønsker jo alltid å spille med det beste laget, men når det ikke går får jeg bare se det positive i det. Det blir en fin anledning til å prøve ut nye folk, sier Nils Johan Semb.

Litt ekkelt

Landslaget reiser til Finland i dag og mesteparten av tida i den finske hovedstaden hadde Nils Johan Semb tenkt til å bruke på spillersamtaler om EM og framtida. Nå mister han viktig prat med flere av de sentrale spillerne.

- Forfallene som er kommet kan jeg ikke gjøre noe med. Noen av dem - som Myggen og Kvarme - var jeg i tillegg ganske sikker på. Og Ole Gunnar - vel, kona hans er sjuk så det er greit det også. Det jeg ikke liker er Tore Andrés lårskade. Den er av den litt ekle typen, sier Nils Johan Semb.

<B>STILLER:</B> Landslagssjef Nils Johan Semb klarer fortsatt å stille lag mot finnene på onsdag.