Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tar en ny seiersdans med konkurrentene

Kusk Asbjørn Mehla tror på seier med både Restoration i V65-5 og Enjoy The Dance i V65-3 på Bjerke onsdag.

• TA SJANSEN OG VINN PÅ HEST HER!

(Dagbladet.no): Asbjørn Mehla kjører et knippe potensielle vinnere onsdag. Det er ingen tvil om hvem som er den viktigste på to bein under V65-kjøringa.

- Restoration var meget bra i sin forrige start etter pause, og var ikke langt bak vinneren Only Audition i mål. Jeg vet ikke helt hvor gode de rundt oss er fra start. Og det er ikke lett å hente en lengde på Balanced Crown, men min er også rask ut. Løser han brukbart, ender han helt i toppen, sier kusk Asbjørn Mehla om vallaken, som trenes av Gro Anita Nordby til dagbladet.no.

- Enjoy The Dance har vært veldig bra i et helt år. Han er ute på en for ham ny distanse. Det er faktisk første gang han starter på sprintdistanse. Han har blitt betydelig bedre fra start, så det tror jeg skal gå bra. Det lukter posisjon utvendig for leder lang vei, men det får vi bare ta og kjøre så fort vi tør, varsler Asbjørn Mehla.

- Enjoy The Dance skal tidlig på V65-bongen, råder han.

Tangen Scott får sin ilddåp i Lars Laumbs løp (V65-6).

Den talentfulle Derby-vinneren fra i fjor prøver seg mot Åsajerven & Co i V65-6. Asbjørn Mehla får sjansen til å kjøre den talentfulle traveren, når fast kusk Vidar Hop lader batterier i syden.

- Det er lenge siden jeg har vært borti Tangen Scott. Men jeg har sett han har gått fine løp. Han har aldri møtt så gode hester som han gjør i dette løpet. Han er helt ny i denne divisjonen, og det skal bli spennende å se hva han kan utrette. Jeg synes han skal på bongen på tre-fire hester, anbefaler kusk Asbjørn Mehla.

DANSER MED HESTER. Enjoy The Dance og Asbjørn Melha tar en ny runddans med konkurrentene. Foto: HESTEGUIDEN.COM
DANSER MED HESTER. Enjoy The Dance og Asbjørn Melha tar en ny runddans med konkurrentene. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

- Odin Blesen (V65-4) er det lenge siden jeg har kjørt. Hesten har fin kapasitet, men er litt uryddig i gangen. Fungerer han i travet er han aktuell på bred gardering.

- Jeg klarer ikke skille mellom Restoration og Enjoy The Dance. De har fine vinnersjanser begge to, avslutter Asbjørn Mehla.

Storløpsspesialisten prøver igjen

Tor Wollebæk tar turen fra Stange til Bjerke for å kjøre kun en hest onsdag. Til gjengjeld er det favoritten til å vinne Lars Laumbs løp, Åsajerven.

Dombås-hesten var uheldig i sin siste start, Jacob Meyers Pokalløp og ble sjenert, da sulkyen hektet hjul med en annen. Det var trolig seieren som glapp. Nå er ekvipasjen ute etter revansje.

- Jeg tror han holder sin fine form. Det er klart jeg ser på det som en fin vinnersjanse, sier Tor Wollebæk til dagbladet.no.

Det er kraftig kost fra en sindig kar som aldri tar munnen for full.

TROR PÅ NY STORLØPSTRIUMF. Kusk Tor Wollebæk har god tro på seier i Lars Laumbs Løp med Åsajerven.
FLERE FEITE SJANSER. Asbjørn Mehla er onsdagens viktigste tobeinte aktør.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media