Du leser nå Dagbladet Pluss

Fotball-VM for kvinner 2019

Tar fri fra jobb for å spille VM

Fysioterapeut Ingrid Moe Wold er glad for at hun har en fleksibel arbeidsgiver som legger til rette for henne mens hun skal spille fotball-VM.

FYSIOTERAPEUT: Ingrid Moe Wold jobber som fysioterapeut ved siden av å spille på landslaget. Foto: John T. Pedersen
FYSIOTERAPEUT: Ingrid Moe Wold jobber som fysioterapeut ved siden av å spille på landslaget. Foto: John T. PedersenVis mer

NICE (Dagbladet): I motsetning til på herrelandslaget, driver flere av spillerne på kvinnelandslaget med andre ting i tillegg til å spille fotball for å få det til å gå rundt økonomisk.

Blant dem er ringreven Ingrid Moe Wold. LSK-spilleren og landslagets faste høyreback er utdannet fysioterapeut fra det som den gangen het Høgskolen i Oslo og Akershus, og som nå heter OsloMet. Hun jobber nå som fysioterapeut i kombinasjon med å være fotballspiller.

Men nå har hun tatt seg fri for å representere Norge i VM.

- Jeg må ha fri fra jobb, jeg kan jo ikke jobbe nå. Jeg er selvstendig næringsdrivende fysioterapeut og har en snill sjef. Det har ordnet seg veldig fint, sier Moe Wold til Dagbladet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.