Tar grep: -Vi måtte gjøre noe

De siste åra har Henrik Kristoffersen (25) jobbet knallhardt for å få større muskler. Før årets sesong, har han et nytt fokus.

TUNGE TAK: Henrik Kristoffersen har jobbet mye med å forbedre utholdenheten i sommer, men styrketreningen er fortsatt en viktig del av hverdagen. Foto: Carina Johansen
TUNGE TAK: Henrik Kristoffersen har jobbet mye med å forbedre utholdenheten i sommer, men styrketreningen er fortsatt en viktig del av hverdagen. Foto: Carina Johansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Dagbladet): - Kom igjen, Henrik.

Den fysiske treneren Lars Mæland gir Kristoffersen et siste push. I nesten to timer har 25-åringen fra Rælingen slitt seg gjennom en ny barmarkstrening inne på Nydalen Crossfit. Høstsola bryter gjennom vinduene i rommet som lukter blod, svette og tårer.

En gang iblant må han gå en liten runde med seg selv inne i treningsrommet. En liten runde for å samle nye krefter, for å jobbe med seg selv til å orke.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer