Sturla Holm Lægreid:

Tar grep etter kostbar tabbe

De norske gutta klarte ikke å innfri favorittstempelet på dagens sprint i VM. For Sturla Holm Lægreid kan en hansketabbe ha vært det som kostet ham en medalje.

IKKE GODT NOK: De norske gutta klarte ikke å innfri favorittstempelet på dagens sprint i VM. VIDEO: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

POKLJUKA/OSLO (Dagbladet):

Men selv om Norge hadde de største favorittene, ble det ingen stor norsk dag i Pokljuka. Johannes Dale ble beste norske på en fjerdeplass.

Sturla Holm Lægreid skjøt to fulle hus, noe som ville holdt til en topplassering om han hadde levert en normaldag i sporet, men denne gangen ble han ikke bedre enn nummer syv.

- Har lært meg en lekse

- Det er noen små ting som kan pirkes på. Jeg har to par av de tjukkeste hanskene som er oppvarmingshansker og i dag tenkte jeg at jeg hvertfall ikke skulle gå renn med de for de var altfor tjukke. Så jeg tok bare med meg et par på stadion. Men på innskyting så merka jeg at de egentlig ikke var for tjukke, forklarer han.

Men siden hanskene var våte, måtte han gå med et par som var tynnere, noe han selv mener han fikk svi for.

- Man må jobbe litt ekstra utre i løypa for å holde varmen og svinge litt med arma for å holde varmen. Det var verst på liggende for der kjente jeg egentlig ikke avtrykkeren, så jeg måtte presse litt ekstra og brukte 8 sekunder lengre enn jeg pleier å bruke. Nå har jeg lært meg en lekse. Jeg tar med alt av utstyr til stadion og tar ikke avgjørelsen før jeg reiser, sier han i etterpåklokskapens navn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer