Fotball-EM

Tar grep etter stjernetrend

Etter at flere av EMs største stjerner har valgt å fjerne både ølflasker og colaflasker på pressekonferanser tar UEFA nå grep.

BORT MED DET: Dagen etter Ronaldo-stuntet, kopierte Paul Pogba den portugisiske stjerna. VIDEO: Rødt Kort. Vis mer
Publisert

Fotball-EM 2021

EM-program

Da Portugal holdt pressekonferanse før oppgjøret mot Ungarn tidligere i mesterskapet gjorde Cristiano Ronaldo noe uventet.

På podiet foran ham og Portugals trener sto det nemlig to flasker med Coca-Cola. Ronaldo er kjent som en gjennomprofesjonell idrettsutøver, og mange vil nok tro at Cola ikke topper hans daglige inntak.

Da portugiseren satte seg ned på pressekonferansen var det første han gjorde å fjerne de to Colaflaskene og løftet vannflaska som sto ved siden av før han utbrøt.

- Drikk vann!

Stuntet førte til at leskedrikkgigantens aksjer raste, men flere av spillerne valgte å kopiere Ronaldo.

- Må følge reglene

Skottlands John McGinn og Italias Manuel Locatelli gjorde det samme, mens den russiske landslagssjefen gikk en litt annen vei.

Han valgte noe humoristisk nemlig å ta en slurk av colaen som sto foran han.

- UEFA har minnet alle nasjonene på at sponsorer er en stor del av mesterskapet. Spillerne er nødt til å følge reglene, uttalte UEFAs turneringsansvarlig Martin Kallen ifølge The Evening Standard.

IKKE FORNØYD: Cristiano Ronaldo likte ikke at det stod brus på bordet. VIDEO: Rødt Kort. Vis mer

Ikke lenge etterpå valgte Paul Pogba å kopiere Ronaldos stunt.

På bordet foran han sto det nemlig en ølflaske fra Heineken - en annen sponsor av mesterskapet.

Den franske midtbanemannen er troende muslim, og valgte derfor å fjerne ølflaska.

Tar grep

Pogbas avgjørelse om å fjerne Heineken-flaska har ført til at UEFA nå tar grep. The Telegraph skriver at spillerne nå selv skal få avgjøre om de vil ha flasker av det alkoholfrie produktet stående på podiet når de møter pressen dersom det er av religiøse årsaker.

Ifølge avisa vil UEFA skille mellom dem som ikke vil fronte produktet grunnet religiøse årsaker og de som ikke vil fronte det av personlige årsaker.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer