SIRKUS MOURINHO TIL PREMIER LEAGUE? Jose Mourinho kan være på vei tilbake til Chelsea, ifølge engelske tabloider. Foto REUTERS/Phil Noble/NTB scanpix
SIRKUS MOURINHO TIL PREMIER LEAGUE? Jose Mourinho kan være på vei tilbake til Chelsea, ifølge engelske tabloider. Foto REUTERS/Phil Noble/NTB scanpixVis mer

Tar han over Chelsea igjen?

Ja, mener engelske tabloider.

(Dagbladet): José Mourinho ledet Chelsea i tre sesonger fra 2004-2007, men til slutt måtte portugiseren takke for seg på Stamford Bridge. Mye av grunnen til det var den russiske eieren Roman Abramovitsj - som ikke har for vane å holde lenge på managere.

Men nå kan Mourinho komme tilbake til London-klubben, hvis vi skal tro engelske tabloider. Daily Mail skriver i dag at en kilde nær portugiseren hevder at José Mourinho er førstevalget til Roman Abramovitsj når han skal finne en arvtager til nåværende manager Rafael Benitez etter sesongslutt. Det samme skriver The Mirror.

Ungdomstrener i Porto, Rui Sa Lemos, skal ha skrevet på Twiter at Stamford Bridge ville bli Mourinhos hjem fra neste sesong. Han tilførte at dette ikke var gjetting, men at han visste. Like etterpå ble Twitter-kontoen slettet. Selv hevder Lemos at Twitter-kontoen hans ble hacket, ifølge Goal.

Mourinho har sterke bånd til Porto etter to sesonger i klubben.

Linket til flere klubber Det er fortsatt ikke noe som kan bli bekreftet riktig ennå, med tanke på at Mourinho fortsatt er manager i Real Madrid. Jobben i Spania har likevel ikke stoppet ham for å snakke om fremtiden.

- Jeg kan ikke benekte hva som står tydelig for meg. Etter Real Madrid, England, det er sikkert. Jeg fortsetter å si det samme, jeg vet med sikkerhet, sier Mourinho, ifølge Daily Mail.

Den spanske radiokanalen Cadena Ser har tidligere meldt at Mourinho allerede er ferdig i Real Madrid - og at det skjedde for nesten tre måneder siden.

Han har også blitt linket til engelske klubber som Manchester City og Manchester United, og mange mener han kom med et frieri til sistnevnte etter at han snakket varmt om Alex Fergusons menn da de ble slått ut av Real Madrid i Champions League. Også Paris Saint Germain skal ha vist interesse for Mourinho.

Glad han forlot Chelsea José Mourinho fortalte at han var glad for at han forlot Chelsea for snaut seks år siden, men at han samtidig var stolt over jobben han gjorde i London-klubben.

- Jeg er stolt av hva jeg gjorde i Chelsea, ikke bare resultatene, men preget jeg satte på landet, på byen, fansen, motstanderne mine og engelsk fotball

På Chelseas hjemmeside ble Mourinho sitert på at ønsket fortsatt suksess til Chelsea etter exiten i 2007, en klubb og prestasjoner han alltid vil forbindes med.

- Det ble en vakker og fruktbar periode av min karriere. Jeg ønsker å takke Chelsea FC-supporterne for det jeg tror er en kjærlighetshistorie som aldri tar slutt, sa Mourinho den gang.

Nå kan det vise seg at kjærligheten blomstrer opp igjen for fullt.

PS: Her kan du lese om noen av gullkornene Mourinho kom med til pressen sist han var i manager i England.