Tar ikke Ole Einar alvorlig

Ole Einar Bjørndalens ønske om å gå langrennsstafett i OL møtes med vantro av John Anders Gaustad som risikerer å bli danket ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

John Anders Gaustad (25) er kandidat til den tredje stafettetappen, og er oppgitt over at Bjørndalen nå ønsker det samme. Den siste fristiletappen skal det mye til for at Tore Ruud Hofstad blir fratatt. -  Jeg må bare stille spørsmål med hvor seriøst dette utspillet er, for dette kan han nesten ikke mene, sier en oppriktig overrasket Gaustad til Dagbladet. -  Det er helt greit dersom han stiller i stafetten Val di Fiemme, hvor vi andre skal bevise at vi er gode nok. Men at han skal kunne kvalifisere seg bare med bakgrunn i resultatene fra skiskyting blir for drøyt å skjønne. Det henger ikke på greip, det blir som om vi langrennsløperne skal kvalifisere oss bare med bakgrunn i intervalltrening, sier Gaustad.

Sjansespill Selv har han prioritert å være hjemme og trene framfor å gå helgas klassiske 15 kilometer i Otepââ i Estland, nettopp for å satse alt mot OL. -  Jeg håper å få gå jaktstarten og femmila i OL, men jeg drømmer jo også om en etappe på stafetten. Om utviklingen min fortsetter som den har gjort til nå er det ingen sjanse å la meg gå tredjeetappen i OL, mener han. Da mener han det er atskillig mer sjansespill å satse på skiskytterne. -  Det er mange likhetstrekk mellom langrenn og skiskyting, men det er store forskjeller også. På sin beste dag kan nok Bjørndalen slå mange av oss i langrenn, men da må han være på sitt aller beste, mener Gaustad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer