Tar lett på Vålerenga

Newcastles Olivier Bernard er glad klubben ikke møter et godt lag.

(Dagbladet.no): Den franske venstrebacken må trolig passe på Morten Berre på Ullevaal i morgen ettermiddag. Det navnet er ganske sikkert ukjent for Bernard.

- Jeg vet ikke mye om Vålerenga, sier Bernard til lokalavisa The Evening Chronicle.

Men han er lettet over at Newcastle møter nettopp det norske laget i 3. runde i Uefacupen. Mye tyder på at franskmannen ikke akkurat er skremt av motstanderen.

- Det er en fin trekning, og vi kunne fått det mye verre. Det er fortsatt mange gode lag igjen i turneringen, sier Bernard.

Newcastle lander i Oslo i ettermiddag, og den tidligere Lyon-spilleren har faktisk vært i Norge før.

- Jeg har spilt i Norge for det franske U16-laget. Men det er lenge siden, og jeg husker egentlig ikke så mye fra stedet, sier han.

Det er et selvsikkert lag som kommer fra Nordøst-England. Klubben har allerede søkt om å få flyttet ligamatchen mot Tottenham 13. mars. Grunnen er 4. runde i Uefacupen, som spilles to dager før.

Men Premier League har gitt Newcastle avslag, og bedt klubben skrive ny søknad først når klubben har slått ut Vålerenga av 3. runde.

  • Det er fortsatt usikkert om Newcastle-manager Bobby Robson tar med seg England-stopper Jonathan Woodgate til Oslo. 24-åringen har lysketrøbbel, og vurderes spart til ligamatchen mot Portsmouth søndag. Lee Bowyer er allerede ute, fordi Uefa ikke har godkjent at midtbanespilleren sonet sin karantene før jul.
SELVSIKKER:</B> Olivier Bernard og Newcastle er fornøyd med å møte Vålerenga. Derfor har de allerede begynt å tenke på neste runde i Uefacupen.