Tar lett på Vålerenga

Newcastles Olivier Bernard er glad klubben ikke møter et godt lag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den franske venstrebacken må trolig passe på Morten Berre på Ullevaal i morgen ettermiddag. Det navnet er ganske sikkert ukjent for Bernard.

- Jeg vet ikke mye om Vålerenga, sier Bernard til lokalavisa The Evening Chronicle.

Men han er lettet over at Newcastle møter nettopp det norske laget i 3. runde i Uefacupen. Mye tyder på at franskmannen ikke akkurat er skremt av motstanderen.

- Det er en fin trekning, og vi kunne fått det mye verre. Det er fortsatt mange gode lag igjen i turneringen, sier Bernard.

Newcastle lander i Oslo i ettermiddag, og den tidligere Lyon-spilleren har faktisk vært i Norge før.

- Jeg har spilt i Norge for det franske U16-laget. Men det er lenge siden, og jeg husker egentlig ikke så mye fra stedet, sier han.

Det er et selvsikkert lag som kommer fra Nordøst-England. Klubben har allerede søkt om å få flyttet ligamatchen mot Tottenham 13. mars. Grunnen er 4. runde i Uefacupen, som spilles to dager før.

Men Premier League har gitt Newcastle avslag, og bedt klubben skrive ny søknad først når klubben har slått ut Vålerenga av 3. runde.

  • Det er fortsatt usikkert om Newcastle-manager Bobby Robson tar med seg England-stopper Jonathan Woodgate til Oslo. 24-åringen har lysketrøbbel, og vurderes spart til ligamatchen mot Portsmouth søndag. Lee Bowyer er allerede ute, fordi Uefa ikke har godkjent at midtbanespilleren sonet sin karantene før jul.
SELVSIKKER:</B> Olivier Bernard og Newcastle er fornøyd med å møte Vålerenga. Derfor har de allerede begynt å tenke på neste runde i Uefacupen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer