Tar lett på VM-oppgaven

TØNSBERG (Dagbladet): - Dette er alvor - dette er the real thing som man sier i boksesporten - men det virker ikke som om det har gått opp for dem ennå. Jeg liker ikke det jeg ser, sier Steffen Tangstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ifølge Steffen Tangstad tar Ole Klemetsen lett på VM-oppgaven som heter Reggie Johnson. Lukkøye mener amerikaneren er liten og lett å slå. Og da hjelper det ikke at den tidligere tungvekteren prøver å si at størrelsen ikke er det viktigste i boksing.

Er du god nok kan du slå ut alle.

- Reggie Johnson er en slik type, sier Steffen Tangstad. - Han er liten, greit nok, men det er Mike Tyson også. Og boksehistorien forteller om en rekke legender som var små, men store. Rocky Mariciano var en dem - og Ingemar Johansson veide bare 82 kilo da han ble verdensmester i tungvekt.

- Jeg tar alltid lett på det - sånn er jeg, sier Lukkøye til Dagbladet. Jeg går ikke rundt og skjelver sjøl om jeg leser i avisa at Johnson har knust nesa på en sparringpartner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer