Tar luksusferie etter fengsel

Etter å nettopp ha sluppet ut av fengsel, drar nå Boris Becker på luksusferie til São Tomé og Príncipe.

UTE AV FENGSEL: Boris Franz Becker, tysk tidligere tennisstjerne. Foto: Keith Hammett / Dagbladet
UTE AV FENGSEL: Boris Franz Becker, tysk tidligere tennisstjerne. Foto: Keith Hammett / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Boris Becker ble nettopp sluppet ut av fengsel i Storbritannia, etter å ha blitt slått personlig konkurs i 2017. 55-åringen hadde opparbeidet seg et lån på rundt 70 millioner kroner, som han ikke klarte å tilbakebetale.

Han ble først dømt til to og et halvt års fengsel, for å holde tilbake penger og andre midler fra myndighetene. Becker endte bare med å sitte åtte måneder, før han nå ble løslatt og sendt tilbake til Tyskland.

Nå tar Boris Becker en luksusferie på den vestafrikanske øygruppa São Tomé og Príncipe, etter det han beskriver som det vanskeligste året i hans liv, skriver svenske Sportbladet.

- Årets siste dag og jeg vil si noen ord til mine kjære og alle som respekterte meg og sto bak meg gjennom det tøffeste året i mitt liv. Nå er det over og jeg føler at jeg har kommet sterkere ut på den andre siden enn noen gang. Min psykiske helse er bedre enn den noen gang har vært, men jeg hadde aldri kommet meg gjennom dette uten hjelp og støtte fra så mange mennesker, sier han i en videohilsen på Instagram.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer