Tar opp Gamst-benking med Hughes

Hareide møter Blackburn-sjefen i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Morten Gamst Pedersen får stadig spørsmål om hvorfor han gjør det så mye bedre for klubblaget enn for Norge.

I forrige landskamp var imidlertid Gamst blant Norges beste i 2-2-kampen mot Hellas - mens han paradoksalt nok har falt i prestasjonene for Blackburn.

Da han ble plassert på benken til helgas kamp mot Sunderland, var det første gang på over to og et halvt år at Mark Hughes vraket Vadsø-gutten i en Premier League-kamp.

I kampen før det, hjemme mot Portsmouth, var det antydning til piping mot nordmannen da han ble byttet ut 11 minutter før slutt. Det opprørte spaltist John Myles i lokalavisa Lancashire Telegraph.

«Morten Gamst Pedersen gir alltid 100 prosent, noe som gjør at jeg ikke kan gå god for de supporterne som faktisk pep mot ham da han ble byttet ut. Uansett, det stemmer ikke for vår norske stjerne for tiden, og mange føler at det er på tide å sette ham på benken», skriver han.

- Kanskje trøtte bein?

Åge Hareide skal møte både Blackburn-manager Mark Hughes, Liverpool-manager Rafael Benitez og Aston Villa-manager Martin O\'Neill de neste dagene. Hughes står på programmet allerede i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer