Hermansson møter Jacare i UFC

Tar storkamp på kort varsel: - Jeg nølte ikke

Jack Hermansson møter Ronaldo Souza, bedre kjent som Jacare, 27. april i Florida.

I TOPPEN: Jack Hermansson møter Ronaldo Souza, rangert som nummer 3 i UFC-mellomvektsklassen, 27. april. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
I TOPPEN: Jack Hermansson møter Ronaldo Souza, rangert som nummer 3 i UFC-mellomvektsklassen, 27. april. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Spekulasjonene har florert etter at MMA-håpet Jack Hermansson sjokkerte UFC-sirkuset ved å vinne på submission mot veteranen David Branch etter bare 49 sekunder på stevnet «UFC on ESPN 2» for litt over ei uke siden.

Hermansson, som er født i Sverige, men som har bodd i Norge siden han var 18 år, er rangert som nummer 10 i UFC-mellomvektsklassen etter seieren.

Ettersom 30-åringen vant kampen uten noen skader, ble det raskt stilt spørsmål om Hermansson kunne få en ny kamp i løpet av de neste månedene.

Den svenske superstjerna Alexander Gustafsson skal møte Anthony Smith 1. juni, og seieren mot Branch gjorde at Hermansson ble høyaktuell for en kamp under det stevnet, som går i Stockholm.

I dag kunne derimot Hermansson offentliggjøre at han skal ta del i main-eventet mot Ronaldo Souza, bedre kjent som Jacare, 27. april.

- Jeg nølte ikke

Hermansson bekreftet kampen på podkasten MMA Hour i kveld.

- Jeg nølte ikke da jeg fikk muligheten. Jeg måtte si ja, jeg har ønsket å fighte Jacare lenge, og jeg vil bli best i divisjonen. Da må du gripe muligheter som dette. Kroppen min er fin, så nå handler det bare om å skifte fokus og få det gjort, sier Hermansson over Skype fra Oslo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer