Tar Villas-Boas over etter Tito Vilanova i Barcelona?

Mange navn på ryktebørsen.

HET KANDIDAT: Tottenham-manager Andre Villas-Boas er et av mange navn som er aktuelle for Barcelona-jobben. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB Scanpix
HET KANDIDAT: Tottenham-manager Andre Villas-Boas er et av mange navn som er aktuelle for Barcelona-jobben. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går kom beskjeden om at Tito Vilanova er ferdig som hovedtrener i Barcelona. Spanjolen har som kjent slitt med kreft, og reiste blant annet til New York for å motta kreftbehandling tidligere i år. Nå har kreften kommet tilbake.

- Etter å ha gjennomgått svarene fra Tito Vilanovas rutinesjekk, er det klart at han må gjennom behandling som gjør det umulig for ham å fortsette som Barcelona-trener, sier Barca-president Sandro Rosell.

Assistent-trener Jordi Roura var i fjor vikarierende manager i Vilanovas fravær, men nå vil Barcelona se etter en permanent løsning. Ifølge spanske AS skal sportsdirektør Andoni Zubizarreta ha hatt Ernesto Valverde i tankene dersom Tio Vilanova ikke kunne fortsette, men han har nå tatt over spanske Athletic Bilbao. Villas-Boas nevnes Barcelona-president Sandro Rosell vurderer ifølge avisa den tidligere Barca-spillere Luis Enrique, som nylig ble ansatt i Celta Vigo. Klubben tror likevel at de kan komme fram til en løsning med Celta.

Det heteste navnet er likevel Tottenham-manager André Villas-Boas. Det spørs om Barcelona klarer å lokke den unge manageren til Camp Nou. Paris Saint Germain skal ha forsøkt på akkurat det i sommer, uten å få napp. Hovedpersonen selv ville ikke snakke om ryktene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer