Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tårene rant da Beckham plutselig dukket opp

- Kan jeg få bli med på bildet?

(Dagbladet): Du får ikke stort større idrettstjerne enn David Beckham. Midtbanespilleren med silkefoten har spilt seg inn i mange unge, og gamle, fotballhjerter siden han slo gjennom som del av en gyllen Manchester United-generasjon tidlig på 90-tallet.

Siden er Beckham blitt en av fotballens - og idrettens generelt - aller best betalte og mest omtalte uttøver.

Derfor var det kanskje ikke så rart at det ble kraftige og følelsesmessige reaksjoner da Beckham plutselig dukket opp inne i en fotoboks der uvitende fans skulle posere for et bilde i forbindelse med et britisk talentprogram.

Brøt ut i gråt Størst var nok reaksjonen fra lille Christian Lewis. Han og mora Elaine var blant de 60 inviterte og gikk rolig inn i fotoboksen like ved OL-parken i London for å posere sammen.

Plutselig stakk imidlertid Beckham hodet inn i døråpningen og spurte om han kunne bli med på bildet.

Reaksjonen til lille Christian kan du se i videoen over. Uten å røpe for mye kan vi trygt si at han tok til tårene ganske raskt.

- Det er helten hans. David Beckham viste seg plutselig og sa «kan jeg bli med?». Sønnen min begynte å gråte med en gang, og da gråt jeg også. Det var helt utrolig, sier Elaine ifølge Daily Mail.

Ble vraket Beckham gjemte seg på hemmelige steder like ved fotoboksen da de 60 heldige gjestene stilte seg opp for å ta bildet.

- Det var en unik erfaring for meg og de som deltok. Det ble noen fantastiske reaksjoner da vi overrasket dem. Jeg elsker  å komme tilbake til London og dette var en unik mulighet for meg til å involvere meg i Adidas' Take The Stage-program og støtte Team GB (det britiske OL-laget), sier Beckham selv.

Han ble vraket fra OL-troppen tidligere i sommer, noe som kom som en stor skuffelse for flere fotballelskere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media