Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tårer for pappa

Lille Miranda (2) ble lei seg da hun fikk se pappa Markus Ringberg med ispose rundt ankelen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FREDRIKSTAD (Dagbladet): Ringberg måtte forlate banen snue ti minutter før slutt etter å ha tråkket over for andre gang i kampen, og er usikker på om han blir klar til kampen mot Ham-Kam på Briskeby Kristi himmelfartsdag.

-  Jeg skal til en grundig legeundersøkelse mandag, så får vi se. Jeg har ofte hatt problemer med begge anklene, men aldri så alvorlig som dette. Heldigvis har jeg fått noen tabletter som hjelper mot smertene, sier Ringberg til Dagbladet.

God redning

Vel så mye smertet det å se datteren Miranda gråte åpenlyst i garderoben. Hun likte åpenbart ikke synet av pappa med en ispose tapet rundt den ene ankelen.

-  Hun var veldig lei seg, og roet seg først da jeg løftet henne opp for å trøste henne, sier Ringberg.

For Ringbergs egen del var likevel resultatet i går det aller verste:

Odd-keeper Erik Holtan reddet mesterlig på Dagfinn Enerlys gode straffe - noe som var Fredrikstads andre straffebom på fire sjanser i år. I tillegg fikk Odd utlikne på en situasjon hvor FFK-forsvaret var ulovlig tafatte.

-  Viktig kamp

-  Dette var en viktig kamp for oss, så jeg fatter ikke hvordan vi kunne være så elendige. Spesielt førsteomgangen var katastrofal. Med en trepoenger her ville vi hatt ti poeng, og kunne allerede ha sikret oss en tredjedel av poengene som trolig trengs for å overleve i Tippeligaen, sier Markus Ringberg til Dagbladet.

Foran skjema

Men selv på en svak dag unngikk nedrykkstippede FFKere nok en gang tap. Åtte poeng på fire kamper er foran skjema.

-  Vi kunne hatt 12 av 12 poeng om vi hadde scoret på straffe her og mot Lyn i serieåpningen. Skal vi fortsatt henge med blant de beste, har vi ikke råd til å misse slik. For selv om folk har dømt oss nord og ned har vi bevist at vi kan slå hvem som helst, sier Ringberg.

PAPPA SKADET: Lille Miranda ser bekymret ned på pappa Markus Ringbergs skadde ankel. FFKs angriper og kaptein skal til undersøkelse i dag, og vet ikke om han blir friskmeldt til bortekampen mot Ham-Kam torsdag.
Hele Norges coronakart