Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Taricco sa opp etter 27 minutter

Skade skapte samvittighetskvaler.

Mauricio Taricco fikk kontrakten sin med West Ham terminert etter bare 27 minutters spill. Den argentinske forsvarsspilleren skrev under for den engelske mesterskapsklubben sist uke.

Han kom gratis fra London-nabo Tottenham. Men Taricco selv mente det var mest rettferdig at kontrakten hans ble sagt opp etter at han skadet seg etter bare 27 minutter i debuten mot Millwall.

Skaden kan holde ham ute i to måneder. West Ham godtok Tariccos uvanlige forespørsel, og manager Alan Pardew beskriver handlingen som en av de mest edle fra en spiller noensinne.

Taricco mener det er best at West Ham heller henter inn en frisk spiller.

- Da «Tanno» fikk vite at han ville bli ute en så lang periode, følte han seg veldig ubekvem med situasjonen. Han kom da til meg og tilbød seg å si opp kontrakten, forklarer Alan Pardew.

- Det viser hvor stor hans personlighet er, sier «Hammers»-manageren.

31-årige Taricco spilte over 150 kamper for Tottenham.

- Jeg kom til West Ham for å bidra, men det kan jeg ikke når jeg blir ute i to måneder, sier han.

- Hadde dette skjedd i Tottenham, ville saken vært annerledes. Jeg var i klubben i seks år. For West Ham spilte jeg ikke engang en halvtime, sier Taricco.

(©NTB)

KORTVARIG KARRIERE:</B> Mauricio Tariccos stopp hos West Ham varte i 27-minutter. Den tidligere Tottenham-forsvareren ble skadet mot Millwall og ville ikke heve penger uten å gjøre nytte for seg.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media