Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tarik avbrøt ni måneders tørke med suseren mot RBK

- Dessverre gikk den via stolpen, sier spissen med et glis.

VAR TVILSOM FØR START: Tarik Elyounoussi deltok ikke på søndagens FFK-trening på grunn av en lårskade. Det så ikke akkurat ut til å hemme ham mot Rosenborg, der han ble kåret til banens beste og scoret 1-0-målet etter 21 minutter. 
Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX
VAR TVILSOM FØR START: Tarik Elyounoussi deltok ikke på søndagens FFK-trening på grunn av en lårskade. Det så ikke akkurat ut til å hemme ham mot Rosenborg, der han ble kåret til banens beste og scoret 1-0-målet etter 21 minutter. Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX Vis mer

FREDRIKSTAD (Dagbladet): Fredrikstad - Rosenborg 2-0.

Tarik Elyounoussis første scoring denne sesongen var en skikkelig perle, et drømmetreff fra 20 meter, som dundret inn bak Rosenborgs Daniel Örlund og sendte Fredrikstad mot hjemmeseier mot den regjerende seriemesteren.

Faktisk spissens første nettkjenning i klubbsammenheng på nesten ni måneder.

- Er det det? Ja, det stemmer vel. Det er ikke noe jeg har tenkt så mye på, jeg har bare jobbet hardt for å bli bedre, sier Elyounoussi da Dagbladet minner ham om måltørken.

Takker Aune
Etter et godt låneopphold i Lillestrøm ble det bare mer benkesliting i Heerenveen i høst, og Fredrikstad og trener Tom Freddy Aune ble redningen for Elyounoussi, det legger han heller ikke skjul på.

- Jeg har jobbet mye med Tom Freddy, jeg slet litt med kondisen og har jobbet tett med ham. Vi har snakket mye sammen, og han har mye å si for at formen er på vei til å bli bra, sier han.

Elyounoussis lårskade gjorde at han ikke kunne trene med laget i går. Det kunne man ikke se spor av i kveld, da han løp rett bort til trener Tom Freddy Aune etter å ha sett skuddet fra 20 meter suse inn i venstrehjørnet.

- I dag syns jeg Tarik er fantastisk. Han var tvilsom helt fram til kampstart, men nå begynner farta å komme tilbake, og da er han livsfarlig. Det var viktig at han fikk et sånt mål også, sier Tom Freddy Aune, som ikke avviser at Elyounoussi kan være aktuell for landslagsspill snart.

- Jeg kan i hvert fall si at om Drillo ringer, så er han klar, sier FFK-sjefen.

Drømmetreff
Elyounoussi kan i hvert fall vente seg mer oppmerksomhet dersom han leverer flere susere som den han sendte avgårde i kveld.

- Det er et sånt treff man får innimellom, så enkelt er det. Jeg så at jeg ikke hadde noen å spille på, så jeg gikk for skudd. Heldigvis fikk ballen en liten stuss rett før jeg traff, så jeg traff veldig bra. Jeg så med en gang at den ville bli farlig. Jeg skulle ønske den gikk rett i mål, men dessverre gikk den via stolpen, sier han med et glis.

Flere journalister snakket om Fredrikstads medaljemuligheter i mixed sone etter seieren over Rosenborg. Tom Freddy Aune var ikke en av dem.

- Det er en helt jevn serieåpning. For oss blir hovedmålet å stabilisere seg i Tippeligaen, det vil det alltid være, så vi kan ikke ta av nå. Faller man 10-15 prosent, taper man. Det syns jeg åpningen har vist, sier han.

FEIRET MED TRENEREN: Tarik Elyounoussi kastet seg rundt halsen på FFK-trener Tom Freddy Aune etter prakttreffet mot Rosenborg. 
Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX
FEIRET MED TRENEREN: Tarik Elyounoussi kastet seg rundt halsen på FFK-trener Tom Freddy Aune etter prakttreffet mot Rosenborg. Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media