Tarik ble ikke med kompisene på Milan-trening

Møter stjernene i kveld.

(Dagbladet.no): Tarik Elyounoussi har storfint besøk i Heerenveen om dagen. For det første har han familie og venner fra Fredrikstad på besøk. For det andre møter han AC Milan i Uefa-cupen i kveld.

Og med spillere som Kaka, Ronaldinho, Pirlo, Seedorf og Maldini i stallen hos gjestene, blir møtet en stor anledning for «norske» Heerenveen med Trond Sollied, Christian Grindheim og Tarik.

- Det jo slike kamper man drømmer om å få spille. Milan er en klubb jeg alltid har fulgt med, selv om det ikke er blant favorittene. Men bare det å få møte en legende som Maldini er stort, sier Tarik til Fredrikstad Blad.

Men ett sted setter Tarik grensa. Da de to kompisene ville se stjernene i aksjon i går, dro han heller hjem til grytene.

- Kameratene mine var faktisk på Milan-treningen, men jeg dro hjem for å lage middag. Det holder at jeg møter dem på banen, sier Tarik.

Vil ha Maldinis drakt

20-åringen har fått signaler om at Sollied vil gi ham tillit fra start i kveld. Han startet på benken mot Pa-Modou Kahs Roda sist.

Tarik går ikke av veien for å bytte drakt med Ronaldinho og Kaka, men ønsker seg aller mest Maldinis nummer 3. Helst vil han selvsagt gi bort trøya si som en trøst til nyslåtte stjerner.

HÅER PÅ STARTPLASS: Tarik Elyounoussi har fått signaler om at han får starte mot AC Milan i kveld. Foto: Armando Franca, AP/Scanpix
HÅER PÅ STARTPLASS: Tarik Elyounoussi har fått signaler om at han får starte mot AC Milan i kveld. Foto: Armando Franca, AP/Scanpix Vis mer

Må ha superdag

Det krevel full klaff for Heerenveen, tror Trond Sollied:

- Vi må ha en superdag. Ni av våre elleve må være helt på topp, og Brian (keeper Vandenbussche) må være en av dem. Da kan en overraskelse kanskje være mulig, sier Sollied ifølge klubbens hjemmeside.

Ellers er budskapet fra den norske treneren at mannskapet hans skal gripe øyeblikket:

- «Nyt det», har jeg sagt. Det er ikke hver uke der får sjansen til å spille mot Milan.

Tarik ble ikke med kompisene på Milan-trening
STJERNEGALLERI: AC Milan stiller med Paolo Maldini, Massimo Ambrosini og Gianluca Zambrotta.