<strong>PREMIER LEAGUE:</strong> Tarik Elyounoussi nyter livet i gresk fotball, men utelukker ikke å flytte på seg. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
<div><br></div>
PREMIER LEAGUE: Tarik Elyounoussi nyter livet i gresk fotball, men utelukker ikke å flytte på seg. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Vis mer

Tarik Elyounoussi frir til Premier League-klubber: - Savnet Omar

Tarik Elyounoussi følger nøye med på kompisen Omar Elabdellaoui i Hull. Selv legger Olympiakos-spilleren ikke skjul på at Premier League er fristende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Landslagsback Elabdellaoui ble leid ut fra Olympiakos til Premier League-klubben Hull City i januarvinduet. 25-åringens norske lagkamerat i Hellas, Tarik Elyounoussi, gleder seg over kompisens suksess i England.

– Jeg snakket nylig med ham, da var Hull på vei til et treningsopphold i Porto. Han fikk jo ikke prøvd seg skikkelig da han var i England sist, så jeg unner ham dette, sier Elyounoussi til NTB.

– Jeg er veldig glad på hans vegne, tilføyer 28-åringen.

Elabdellaoui var i Manchester City i perioden 2011-2013, men fikk ikke sjansen på A-laget. Nå er han inne i varmen hos "tigrene", der Markus Henriksen og Adama Diomande også spiller.

Ingen drøm

– Har du latt deg inspirere av Elabdellaoui? Er Premier League-spill forlokkende?

– Jeg har aldri hatt noe utpreget Premier League-drøm, men jeg sier selvfølgelig ikke nei takk til tilbud derfra. Alle vil jo spille på høyest mulig nivå, og Premier League er kanskje verdens mest populære liga, svarer den tidligere Hoffenheim-, Heerenveen- og Rosenborg-spilleren Elyounoussi.

– Men jeg tenker ikke så mye på det, altså. Jeg trives i Olympiakos, legger han kjapt til.

28-åringen ble hentet til Hellas fra tyske Hoffenheim i fjor sommer. Den norske landslagsspilleren skrev under på en treårskontrakt.

– Da må du jo kjøpes ut hvis du skal til Premier League?

– Ja, ikke sant. Jeg må sikkert score 15 seriemål for å skape interesse. Men jeg trives veldig godt her, gjentar han.

Savnet Omar

Elyounoussi, som har tre seriemål på 15 kamper så langt, har det kjekt i Hellas.

– Jeg får bra med spilletid, og jeg trives i klubben og i spillergruppen. I tillegg er livet utenfor banen veldig bra. God mat og fint vær, sier 28-åringen, som har slitt med en trøblete akilles i det siste. Den er imidlertid på bedringens vei nå.

– Jeg må bare få god behandling på den før og etter trening, så går det fint, kommenterer 28-åringen.

Han er eneste skandinav igjen i Olympiakos etter at kameraten Elabdellaoui dro til Hull.

– Jeg savnet Omar litt den første uken, men det går fint nå, sier en munter Elyounoussi.

Torsdag spilte Olympiakos 0–0 mot Osmanlispor i første kamp av europaligaens 16-delsfinale. Elyounoussi sto over oppgjøret på grunn av en liten muskelskade.

– Men jeg er tilbake til søndagens storoppgjør mot AEK i Aten. Det blir veldig kult. Det ventes over 60.000 tilskuere på tribunen, sier angrepsspilleren.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer