Tarik Elyounoussis Olympiakos trues med poengtrekk - igjen

Risikerer seks poengs straff.

TRUES MED POENGTREKK: Tarik Elyounoussi og hans Olympiakos trues nok en gang med poengtrekk. Foto: AFP PHOTO / BULENT KILIC
TRUES MED POENGTREKK: Tarik Elyounoussi og hans Olympiakos trues nok en gang med poengtrekk. Foto: AFP PHOTO / BULENT KILIC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tarik Elyounoussi og Olympiakos risikerer å starte neste sesong med seks minuspoeng etter at det igjen er åpnet disiplinærsak mot klubben.

Bak den siste disiplinærsaken ligger påstander om at flere av klubbens spillere skal ha vært involvert i bråk med Platanias-spillere i spillertunnelen etter ligakampen klubbene imellom nylig.

Det greske fotballforbundet har opprettet sak mot Olympiakos, der det heter at klubben har «brutt en rekke punkter i forbundets disiplinærreglement».

Flere Platanias-spillere skal ha hevdet at de ble fysisk angrepet av Olympiakos-spillere på vei inn i garderoben i pausen av kampen 1. april.

Platanias ledet 1–0 etter halvspilt oppgjør, men Olympiakos slo tilbake i annen omgang og vant til slutt 2–1 på eget gress.

Det eksisterer samtidig motstridende rapporter rundt hva som skjedde i spillertunnelen, og overvåkingskameraene på arenaen skal ikke ha kunne kastet lys over saken.

Der som Olympiakos kjennes skyldig, vil klubben starte neste sesong med seks minuspoeng.

En trussel om poengtrekk har også kastet skygger over klubbens jakt på ligagullet i inneværende sesong. Først etter siste serierunde ble Tarik Elyounoussi og lagkameratene utropt som seriemestere etter at det greske forbundet avviste en anke fra serietoer PAOK.

PAOK ville ha Olympiakos straffet med seks poengs trekk for tilskuervold i forbindelse med cupsemifinalen mot AEK tidligere i sesongen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer