Tarik fikk nitti minutter i Bundesliga-debuten

Åpnet med 2-2 hjemme.

FEIRET I DEBUTEN: Tarik Elyounoussi spilte nitti minutter i Bundesliga-debuten mot Nürnberg i kveld. Her jubler han for HOffenheims 1-0-scoring.Foto: AFP PHOTO/  DANIEL ROLAND
FEIRET I DEBUTEN: Tarik Elyounoussi spilte nitti minutter i Bundesliga-debuten mot Nürnberg i kveld. Her jubler han for HOffenheims 1-0-scoring.Foto: AFP PHOTO/ DANIEL ROLANDVis mer

(Dagbladet): Tarik Elyounoussi fikk tillit fra start da Hoffenheim tok imot Nürnberg i den første kampen av årets Bundesliga.

Knappe 30 000 tilskuere fikk se hjemmelaget komme godt igang mot Nürnberg. David Angel Abraham sørget for 1-0 til pause, men resultatet var ikke uten kontrovers.

Like før pause mente hjemmelaget at de hadde nok en ball inne, men dommeren vinket spillet videre.

Da Modeste sendte Hoffenheim til 2-0 seks minutter etter pause så det nesten ut til å bli en parademarsj for Tarik i debuten.

Men Nürnberg slo tilbake på direkten. I løpet av de seks neste minuttene reduserte og utliknet bortelaget, og dermed var de like langt.

Den siste halvtimen presset Hoffenheim på for et seiersmål, men kom ikke nærmere enn et tverrliggertreff fra Volland.

Fem minutter før slutt fikk Tarik også sjansen til å bli helt i sin første kamp, men ifølge Kicker var ikke siktet til den norske landslagsmannen godt nok innstilt.

Tariks sjanse var også kampen siste, skriver Kicker.