Tarik fikk skoen tråkket av før superscoringen

Måtte bytte skuddfot.

(Dagbladet): Tarik Elyounoussi scoret et perlemål da Rosenborg slo Tromsø 2-1 på Lerkendal i går kveld.

Den tidligere FFK-spilleren passerte hele Tromsø-forsvaret, og alene med Markus Sahlman, tittet han opp, før han curlet ballen elegant i lengste kryss.

- Jeg prøver bare å gå rett på stopperne, og det var et flott løp av Nicki som åpnet muligheten for meg til å gå gjennom. Klart det var en deilig scoring, sa Elyounoussi etter drømmemålet.

Byttet skuddfot
Det mange imidlertid ikke fikk med seg er at han fikk den en skoen delvis tråkket av før han styrte ballen i krysset - noe som gjorde at han ble tvunget til å bytte skuddfot.

Det sier han til Adresseavisen.

- Jeg hadde tenkt å avslutte med venstrefoten, men måtte snu meg rundt og avslutte med høyre da skoen var halvveis av. Jeg tror det hadde vært veldig kjedelig å avslutte med venstrefoten. Da hadde jeg garantert truffet galt på ballen, sier Elyounoussi til avisa.

Han innrømmer med andre ord at det fantastiske raidet var langt mindre kontrollert enn det kunne se ut til.

- Det var egentlig ikke det. Det var veldig drama i hodet mitt.

Ødela skoen
RBK-spissen var åpenbart fornøyd med selve scoringen i går, men det han var langt mindre tilfreds med var at skoen ble ødelagt da den ble delvis tråkket av.

- Jeg hadde brukt to måneder på å spille inn skoene, og nå er den ødelagt. Det er veldig kjedelig, sier han til Adresseavisen.

HER ENDER RAIDET: Her styrer Tarik Elyounoussi inn 2-0-målet for RBK i går. Han hadde imidlertid egentlig tenkt til å skyte med venstrebeinet. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix
HER ENDER RAIDET: Her styrer Tarik Elyounoussi inn 2-0-målet for RBK i går. Han hadde imidlertid egentlig tenkt til å skyte med venstrebeinet. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix Vis mer

Etter at Rosenborg fant tilbake til vinnersporet i går, er trønderne nå oppe på 2. plass i Tippeligaen. Flere lag kan imidlertid gå forbi etter kveldens kamper.