Tarik kan være på vei til England

Fulgt av Stoke-representant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredrikstad - Tromsø 2-1 (1-0).Da Fredrikstad møtte Tromsø på Alfheim i mai fikk de seg en voldsom leksjon i balltrilling og ble sendt hjem til Plankebyen med 1-4 i sekken. I dag var rollene totalt byttet om, da Anders Grönhagens menn enkelt fikk valse over et svakt Tromsø-lag. Samtidig kan lagets kanskje største juvel være på vei bort.

Ønsket i England? 

Tarik Elyounoussi scoret sitt første seriemål siden 17. juni, en scoring som blant annet skal ha blitt sett av en representant for den engelske Championship-klubben Stoke.

– Det er klart jeg har tenkt måltørken, men jeg hadde en god følelse før kampen. Jeg misbrukte en god sjanse i første omgang, men ville score i dag. Vi vant på en dårlig dag, og nå ser vi bare oppover på tabellen, sa Elyounoussi.

– Vi har klubber her på hver kamp, og det har ikke kommet noen konkret interesse for noen av våre spiller, sier sportsdirektør Morgan Andersen til NTB.

- Jeg er her for å se på en av Fredrikstads spillere, bekrefter derimot den engelske speideren ifølge FotballMagasinet.

- Det er ingen hemmelighet i England at vi leter etter en angrepsspiller, med fart og teknikk, så nummer 13 (Elyounoussi) er en spiller vi liker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer