Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tarik med spark til gamlesjefen Sollied

Øyner håp med ny Heerenveen-trener.

BA OM PRAT MED DEN NYE TRENEREN: Tarik Elyounoussi sier han har snakket mer med den nye treneren på en uke enn det han gjorde med Trond Sollied på et helt år. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
BA OM PRAT MED DEN NYE TRENEREN: Tarik Elyounoussi sier han har snakket mer med den nye treneren på en uke enn det han gjorde med Trond Sollied på et helt år. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX Vis mer

||| (Dagbladet.no): Tarik Elyounoussi (21) hadde spilt seg inn på landslaget og var ønsket av store klubber i Fotball-Europa da han havnet i Heerenveen i 2008.

Så kom nedturen, den raske angriperen havnet på benken i Nederland under trener Trond Sollied.

Under klubbens nye trener Jan de Jonge tror nordmannen på mer spilletid, til Fredriksstad Blad forteller den tidligere FFK-spilleren at han har fått beskjed om at han skal satses på.

— Jeg spurte ham rett ut om de hadde en plan for meg. Dersom de ikke hadde det, så hadde både klubben og jeg vært tjent med at jeg ble leid ut, sier Elyounoussi til avisa.

Han har allerede fått starte en cupkamp for Heerenveen, og Elyounoussi sender et stikk til klubbens tidligere trener Sollied.

- Nå regner jeg med å få flere sjanser. Faktisk har jeg snakket mer med den nye treneren på en uke, enn jeg gjorde med Trond på ett helt år, sier 21-åringen som scoret ett mål da U21-landslaget tapte 2-3 for Serbia i går.

Sollied ble sagt opp av Heerenveeen i høst og er nå aktuell som trener for tyrkiske Ankaragücü.

Sollied besvarte ikke Dagbladets henvendelse i dag tidlig.

AKTUELL FOR TYRKISK KLUBB: Trond Sollied. Foto: EPA/JONATHAN BRADY
AKTUELL FOR TYRKISK KLUBB: Trond Sollied. Foto: EPA/JONATHAN BRADY Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media